Bestel nu jouw eigen Shawano-kleding!

In 2016 is Scoutinggroep Shawano’s gestart met een eigen kledinglijn bestaande uit een polo en vest. Het bleek een groot succes en al snel werd de trui en hoodie aan de kledinglijn toegevoegd. Voor de Bevers zijn er ook rode poloshirts verkrijgbaar. Deze rode poloshirts worden gebruikt bij de Bevers in plaatst van het uniform.

Tijdens de jaarlijkse bestelronde aan het begin van elk seizoen, is het mogelijk om de Shawano-polo, -vest, -hoodie en/of -trui te bestellen.

Jaarlijkse bestelronde geopend!

De nieuwe bestelronde van dit seizoen is van start gegaan. ledereen kan t/m zondag 1 oktober bestellen. U kunt hier klikken om te bestellen of op het kopje webshop bovenaan de website.

Na 1 oktober worden de artikelen in bulk bij de drukker besteld om zo de kosten laag te houden. Wanneer de bestelde kleding binnen is, ontvang je hierover bericht via de email. Wij zorgen dat de bestelde kleiding dan zo snel mogelijk voor je klaar ligt op het clubhuis.

Na 1 oktober is het nog steeds mogelijk om kleding te bestellen, maar dit kan enkel uit de (beperkte) voorraad in de webshop is dan te zien wat er op dat moment nog voorradig is.