Onze scoutinggroep

Scoutinggroep Shawano’s Lisse is een jeugdvereniging met ongeveer 100 leden in de leeftijd van 5 tot 18 jaar en zo’n 50 man enthousiaste vrijwilligers. De groep, welke in 1962 is opgericht, is een unieke combinatie van land- en waterscouting. Elke week komen wij met veel plezier bij elkaar in het clubhuis aan de Randmeerstraat (naast de ijsbaan in Lisse).

Onze groep is verdeelt in zeven speltakken, te weten de Bevers, Welpen, Waterwelpen, Scouts, Waterscouts, Explorers en Waterexplorers. Deze speltakken bestaan uit kinderen in dezelfde leeftijdsgroep en houden opkomsten passend bij de leeftijd. De waterspeltakken zijn ’s zomers wekelijks op de Kagerplassen te vinden met hun eigen vloot.

Doordat erbij de Shawano’s zowel land- als waterscouting is en er verschillende speltakken zijn, is er voor ieder wat wils. Keuze genoeg! Surf dan ook gerust verder op onze website om ons beter te leren kennen of kom eens langs bij ons mooie clubhuis. Heeft vragen aan onze leiding en/of bestuursleden, of ontvangt u graag meer informatie over een bepaald onderwerp? Schroom niet om contact met ons op te nemen.