Bevers

De bevers zijn de jongste leden van de Shawano’s. Deze speltak bestaat uit een gezellige groep jongens en meisjes uit groep 2 en 3 van de basisschool (5 tot 7 jaar).

Elke zaterdagochtend komen de bevers bij elkaar en worden de leukste spelletjes gedaan en knutsel werken gemaakt. Hierbij ligt de nadruk op samen buitenspelen in de natuur. Ze leren spelenderwijs samen te werken onder leiding van een enthousiast team van deskundige vrijwilligers.

Thema’s

De bevers spelen in het scoutingthema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. In het dorp Hotsjietonia vind je verschillende bewoners met als hoofdpersoon Stuiter. Stuiter is meestal te vinden op het speelveld, maar vaak is hij ook op stap met één van de dorp bewoners. Zo gaan de bevers vaak samen met Stuiter en Keet Kleur knutselen en verven, of met Bas en Rebbel Bos de natuur in, of met Sterre Stroom culturen van andere landen ontdekken, of … kortom elke week zorgt de leiding dat er weer een ander avontuur op het programma staat.

Naast de wekelijkse opkomsten worden er door het jaar heen ook weekendkampjes op het clubhuis gehouden en gaan we natuurlijk op zomerkamp.

Leidingteam

Dit is het huidige leiding team van de bevers.

Jelle
Teamleider
Luuk
Contactpersoon
Gijs
Leiding
Marieke
Leiding
Daan
Leiding
Luca
Leiding

Kom kijken!

De bevers draaien elke zaterdag opkomst van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Nog geen bever? Kom gerust drie keer gratis kijken en meespelen!

Meer informatie of vragen? Neem contact op met het leidingteam van de bevers.