Welpen

Welpen zijn jongens en meisjes uit groep 4 tot en met 7 van de basisschool (7 tot en met 11 jaar). De welpen draaien opkomst op het land. Zo doen ze onder andere speurtochten, binnen- en buitenspelen, maar knutselen ze ook. Dit alles onder leiding van een enthousiast leidingteam.

Thema’s en insignes

Naast de normale opkomsten spelen de welpen ook in themablokken. Vier opkomsten achter elkaar gaan dan over een bepaald thema en hier spelen de Welpen mee en ze leren van de personages die langs komen.

De welpen zijn ook in staat om insignes te verdienen. Er zijn drie insignes die verdient kunnen worden als ze iets geleerd/gedaan hebben wat ze voorheen nog niet konden. Zo heb je de insigne voor vuur maken, koken en knopen leggen. De vierde insigne moeten de welpen verdienen, het is de insigne voor “SuperWelp”. Ze ontvangen deze wanneer ze altijd hun uniform compleet aan hebben, lief zijn voor elkaar en goed zijn voor de natuur.

De hoogtepunten van het jaar zijn de weekendkampjes op het clubhuis en natuurlijk het zomerkamp, dat elk jaar op een andere locatie gehouden wordt.

Leidingteam

Ashley
Teamleider
Zoe
Contactpersoon
Abby
Leiding
Bart
Leiding
Gijs
Leiding
Tim
Leiding
Sacha
Leiding

Kom kijken!

De welpen draaien elke zaterdagmiddag opkomst van 14.00 tot 16.00 uur.
Benieuwd geworden naar de welpen? Neem contact op met het leidingteam en kom een keertje kijken.