Scouts

Scouts zijn jongens en meiden van 11 tot 15 jaar. Zij vormen een gezellige groep, waarbij ze elke zaterdag allerlei uitdagende activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan grote bouwwerken van palen en touw maken (pionieren), vlotten bouwen, een route lopen met een kaart en kompas, kampvuur maken, zelf koken (op kampvuur) en hout hakken.

Opkomsten en kamp

De scouts werken vaak in kleinere groepjes van ongeveer vijf kinderen, de ploegen. Ze worden daarin begeleid door een enthousiast leidingteam. Daarnaast hebben we regelmatig een thema tijdens de opkomsten en kampjes, dit seizoen was dat bijvoorbeeld al EHBO (waarbij de brandweer langskwam) en ‘Ik hou van Holland’. Ook is er elke opkomst tijd voor sport, spel en bovenal een hoop lol.

Hoogtepunten in een jaar zijn de weekendkampjes op het clubhuis, het RSW-weekend (Regionale Soutingwedstrijden) in Aerdenhout en het zomerkamp welk elk jaar op een andere locatie gehouden wordt.

Leidingteam

Bas
Teamleider
Mees
Contactpersoon
Sem
Leiding

Kom kijken!

De scouts draaien elke zaterdag van 15:00 tot 17:00uur opkomst. Zin om een vuurtje te bouwen en nieuwe vrienden te maken? Kom gezellig een keertje kijken!

Neem voor meer informatie of om te laten weten dat je langs komt, contact op met het leidingteam van de scouts.