Nieuws

Bij scoutinggroep Shawano’s is altijd wat te doen. Elke week beleven onze leden de leukste avonturen.
Volg via onze weblog op deze website, Facebook, Instagram of Twitter het laatste nieuws omtrent de opkomsten, (zomer)kampen of andere activiteiten bij de Shawano’s.

Weblog

Van oudste naar jongste

Afgelopen zaterdag was het tijd voor het jaarlijkse overvliegen: de oudste leden zijn een speltak opgeschoven en zijn hierbij meteen geïnstalleerd. Ook hebben er een aantal wijzigingen plaatsgevonden in de leidingteams. Benieuwd naar de samenstelling van de leidingteams? Kijk hier …

Zomerstunt 2019

Zaterdag 14 september vindt de jaarlijkse open dag van de Shawano’s plaatst: de Zomerstunt. Tijdens deze inloopopkomst is er genoeg te doen. Springkussens, broodje bakken boven het kampvuur, stormbaan, knutselen en nog veel meer. Natuurlijk zijn alle Shawano leden van …

Kerstbomen ophalen

Op 5 januari beginnen de Shawano’s 2019 goed met het ophalen van de kerstbomen in de Poelpolder.
Alle leden steken de handen uit de mouwen en gaan de wijk in om de kerstbomen te verzamelen.

Hierdoor zijn de tijden van de opkomsten …

Facebook

Scoutinggroep Shawano's Lisse

1 month 2 days ago

Nog twee weken en dan is de zomervakantie helaas alweer voorbij. Mocht je je schoolspullen online bestellen, nieuwe elektronica nodig hebben, lekker lui je maaltijd online bestellen, alweer de volgende vakantie willen boeken of een andere online aankoop willen doen? Zou je dan via https://www.shawanos.nl/sponsoring willen doorklikken naar de betreffende webshop?

Dit kost jou hooguit twee extra muisklikken, maar levert de Shawano's een extra bijdrage voor de clubkas op. Vrijwel alle bekende webwinkels doen hier aan mee.

Alvast bedankt!

Sponsor de Shawano’s zonder dat het jou iets kost… - Scoutinggroep Shawano's Lisse
Photos from Scoutinggroep Shawano's Lisse's post

Scoutinggroep Shawano's Lisse

1 month 3 weeks ago

Vrijdagmiddag hebben de Waterwelpen Atlantis 🐙 weten terug te vinden. Als afsluiting hebben zij ‘s avonds met zijn allen bbq 🍗 gegeten. Zaterdagochtend is de vrachtwagen ingeladen en zijn alle Waterwelpen weer veilig thuis gekomen. Het leidingteam van de Waterwelpen wil iedereen bedanken voor de leuke en gezellige week! @ Alblasserdam

Scoutinggroep Shawano's Lisse

1 month 3 weeks ago

Beste ouders van de waterscouts. Ook voor ons zit het er op. De sleper zal rond 16.00 aankomen bij de kade. We zullen dan nog de laatste spullen naar beneden brengen en dan kunnen ook de laatste kinderen lekker naar huis en genieten van een welverdiende vakantie.
Tot straks!

Scoutinggroep Shawano's Lisse

1 month 3 weeks ago

Het zomerkamp zit er bijna op voor iedereen. De vrachtwagen 🚛 is nu onderweg naar het clubhuis en we verwachten dat deze uiterlijk 13:00 uur aan zal komen.

Photos from Scoutinggroep Shawano's Lisse's post

Scoutinggroep Shawano's Lisse

1 month 3 weeks ago

Dit was hem dan, de laatste dag van de waterscouts... nu is het morgen alleen nog opruimen en afbreken en weer naar huis.

Vandaag is de schat van Arual gevonden door de boot van Tygo. De zeilwedstijd die daaraan vooraf ging was op meesterlijke wijze gedaan door de boot van Tygo. Ze begonnen als laatstse maar dan wel als eerste eindigen. 👌

Het was nog een warme dag dus vanmiddag zijn we weer lekker het water in gesprongen om nog weer af te koelen.

Na het zwemmen was de barbeque al klaar gemaakt en konden we allemaal zo aanschuiven om te genieten van de heerlijke barbeque. De hulp die onze kookstaf Martijn kreeg was van niemand minder dan Sjoerd en Nanne. Ze bleken top hulp te zijn want het vlees was heerlijk!

Na de barbeque hebben we nog de bonte avond gedaan. De kinderen hoefden niks voor te bereiden want dat had de leiding al gedaan. Het is neergekomen op minute to win it spelletjes. De winnaars kregen onderbroeken van de zeeman met nog een extra bedrukking erop.

En uiteraard kon het bekende lied die de leiding had geschreven niet ontbreken. Vraag de kinderen maar naar de tekst 😁

Hou deze pagina goed in de gaten voor de juiste tijden van de aankomsten van de auto's en de sleep.

Scoutinggroep Shawano's Lisse

1 month 3 weeks ago

De scouts hebben de Heilige Graal gevonden! En kwijtgeraakt... Maar ook weer terug veroverd van de Knights who say Ni en hun Killer Rabbit! Koning Arthur heeft als dank een heerlijk feestmaal georganiseerd 😋

Scoutinggroep Shawano's Lisse

1 month 3 weeks ago

De Waterscouts zijn begonnen aan de bonte avond!

Timeline Photos

Scoutinggroep Shawano's Lisse

1 month 3 weeks ago

Mooi weer en wind = zeilen & genieten⛵️☀️ #WildeVaart

Photos from Scoutinggroep Shawano's Lisse's post

Scoutinggroep Shawano's Lisse

1 month 3 weeks ago

Vannacht werden de Welpen wakker gemaakt door “Fred met PH” en de Alien die achtervolgd werden door de agenten.👨‍✈️🌛

De politie viel binnen waarna ze vluchtte naar de heide.👽🌳