Sponsor de Shawano’s zonder dat het jou iets kost

Vrijwel iedereen koopt wel eens wat online. Of het nu om kleding, eten, elektronica, een nieuw telefoonabonnement of een vakantie gaat. Wist je dat je met met jouw online aankopen de Shawano’s kunt laten sponsoren, zonder dat het jou ook maar iets extra’s kost? Het enige wat je hoeft te doen, is via de link naar Sponsorkliks boven aan deze pagina, naar jouw favoriete webshop te klikken. Na jouw aankoop, sponsort de webshop dan een klein percentage aan de Shawano’s.

Hieronder vind je een deel van de deelnemende webshops, maar er zijn er nog veel meer!

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Scoutinggroep Shawano’s Lisse, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Scoutinggroep Shawano’s Lisse ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Scoutinggroep Shawano’s Lisse.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Scoutinggroep Shawano’s Lisse ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Scoutinggroep Shawano’s Lisse. Voor jou een kleine moeite, voor Scoutinggroep Shawano’s Lisse zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Scoutinggroep Shawano’s Lisse. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Scoutinggroep Shawano’s Lisse hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Scoutinggroep Shawano’s Lisse weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Scoutinggroep Shawano’s Lisse is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Scoutinggroep Shawano’s Lisse niets op.