Kledinglijn: bestel nu online

In 2016 is Scoutinggroep Shawano’s gestart met een eigen kledinglijn bestaande uit een polo en vest. Het bleek een groot succes en al snel werden de trui aan de kledinglijn toegevoegd. Aan het begin van elk seizoen is het mogelijk om de Shawano-polo en/of -vest te bestellen tijdens de jaarlijkse bestelrondes. Daarnaast wordt er elk seizoen een speciaal artikel toegevoegd.

Jaarlijkse bestelronde geopend!

Na het overvliegen op 5 september is de nieuwe bestelronde van dit seizoen gestart, met dit jaar als nieuw artikel: de hoodie.

Ook nieuw dit jaar is dat het bestellen via de gloednieuwe webshop.shawanos.nl verloopt. Dit maakt het bestel- en afrekenproces een stuk gemakkelijker. Zo vragen we je de bestelling direct via deze website via iDeal af te rekenen. Het is mogelijk om via de webshop te bestellen t/m zondag 5 oktober.

Daarna zal de kleding in één keer besteld worden bij de drukker. Op deze manier houden we de kosten zo laag mogelijk. We verwachten dan de bestelde kleding eind november voor je klaar te hebben liggen op het clubhuis.