Bedankt voor uw stem!

Update:

Afgelopen donderdag, 4 oktober, vond de feestelijke uitreikingsavond plaats van de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Ook wij mochten 2 mooie cheques in ontvangst nemen voor onze vereniging en onze stichting. Wij gaan dit besteden aan de aanschaf van nieuwe tenten en verduurzaming van het gebouw (ledverlichting).

Wij bedanken iedereen (weer) voor het stemmen!!!

Bent u lid van Rabobank Bollenstreek? Steun Scoutinggroep Shawano’s dan tijdens de Rabobank Clubkas Campagne door op ons te stemmen van 4 t/m 19 september 2018.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?

Rabobank Bollenstreek geeft de leden van de bank drie stemmen. Met deze stemmen kunnen leden van de bank een stem uitbrengen op drie verschillende verenigingen of stichtingen. De waarden van elke stem wordt achteraf bepaald op basis van het totaal aantal stemmen uitgebrachte. Kortom: hoe meer er op de Shawano’s gestemd wordt, des te meer de Shawano’s verdienen.

Wat steun ik als ik op de Shawano’s stem?

U kunt twee projecten van de Shawano’s steunen door op ons te stemmen:

Aanschaf tenten
De tenten van de groep worden intensief gebruikt voor de verschillende weekendkampen en natuurlijk de zomerkampen. Een aantal tenten zijn daarom aan vervanging toe. Wij hopen de benodigde gelden te vergaren via de Rabobank Clubkas Campagne. Met uw stem op ‘Scoutinggroep Shawano’s’ kunnen wij dit hopelijk snel realiseren.

Vervanging ledverlichting
Het stichtingbestuur van de Shawano’s is al een tijd bezig om de verlichting in het clubhuis te vervangen door veel duurzamere ledverlichting. Met uw stem op ‘Clubhuis Shawano’s’ steunt u dit project.

Hoe kan ik op de Shawano’s stemmen?

Kort voor de stemperiode ontvangen de leden per post een stempas waarmee zij drie stemmen kunnen uitbrengen. In de begeleidende tekst staat hoe u uw stemmen kunt uitbrengen. Wij vragen u tweemaal op de Shawano’s te stemmen tijdens de stemperiode van 4 t/m 19 september. Dit kost u geen geld, slechts wat tijd!

1. Aanschaf tenten: stem op‘ Scoutinggroep Shawano’s’;
2. Vervanging leverlichting: stem op ‘Clubhuis Shawano’s’.

Scoutinggroep Shawano’s is juridisch gezien een vereniging. Zaken van grote materiële waarde, waaronder het clubhuis en het terrein, zijn ondergebracht in een stichting met handelsnaam ‘Clubhuis Shawano’s’. Zowel vereniging als stichting zijn voor de Rabobank Clubkas Campagne aangemeld. U kunt dus twee keer op ons stemmen!

Ben ik lid van de Rabobank?

Dit kunt u opvragen bij de Rabobank. Als u een rekening bij Rabobank Bollenstreek heeft, bent u niet automatisch lid van de coöperatie Rabobank Bollenstreek. Grote kans dat u wel lid bent, want Rabobank Bollenstreek heeft zo’n 30.000 leden. Leden ontvangen het magazine ‘Dichterbij’. Vroeger ontvingen leden ook automatisch een kortingspas van het voordeelprogramma ‘Bol van Voordeel’.

Wij hopen dat iedereen deze actie bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht willen brengen en natuurlijk dat iedereen op ons gaat stemmen! Wij danken u alvast voor uw stem.

Your comment