Stem op de Shawano’s tijdens de ClubSupport actie

Bent u lid van Rabobank Bollenstreek? Steun Scoutinggroep Shawano’s dan tijdens de Rabobank ClubSupport door op ons te stemmen van 5 t/m 25 oktober 2020.

Wat is de Rabobank ClubSupport?

Rabobank Bollenstreek geeft de leden van de bank vijf stemmen. Met deze stemmen kunnen leden van de bank een stem uitbrengen op vijf verschillende verenigingen of stichtingen. De waarden van elke stem wordt achteraf bepaald op basis van het totaal aantal stemmen uitgebrachte. Kortom: hoe meer er op de Shawano’s gestemd wordt, des te meer de Shawano’s verdienen.

Wat steun ik als ik op de Shawano’s stem?

U kunt twee projecten van de Shawano’s steunen door op ons te stemmen:

Aanschaf nieuwe tent Dit seizoen is er een nieuw onderdeel gestart bij de Shawano’s; de explorers. Bij dit onderdeel zitten kinderen tussen de 15 en de 18 jaar. De explorers gaan ook op (zomer)kamp. Zij slapen dan in tenten. Hiervoor willen wij met een bijdrage van deze actie een nieuwe tent aanschaffen.

Nieuwe buitenboordmotor De groep gebruikt al jaren een buitenboord motor voor de opkomsten en kampen. De huidige buitenboordmotor is aan het einde van zijn levensduur. Met een bijdrage van deze actie willen wij een nieuwe buitenboordmotor aanschaffen.

Hoe kan ik op de Shawano’s stemmen?

Stemmen kan dit jaar via de Rabobank app en via de website van de Rabobank. In de app klik je op “zelf regelen” en daarna op “lidmaatschap”. Vervolgens kun je naar Rabobank ClubSupport gaan en je stem uitbrengen. Wij vragen u tweemaal op Scoutinggroep Shawano’s en tweemaal op Clubhuis Shawano’s te stemmen tijdens de stemperiode van 5 t/m 25 oktober as. Dit kost u geen geld, slechts wat tijd!

1. Aanschaf nieuwe tent: stem op‘ Scoutinggroep Shawano’s’;
2. Aanschaf nieuwe buitenboordmotor: stem op ‘Clubhuis Shawano’s’.

Scoutinggroep Shawano’s is juridisch gezien een vereniging. Zaken van grote materiële waarde, waaronder het clubhuis en het terrein, zijn ondergebracht in een stichting met handelsnaam ‘Clubhuis Shawano’s’. Zowel vereniging als stichting zijn voor de Rabobank ClubSupport aangemeld. U kunt dus totaal vier keer op ons stemmen!

Ben ik lid van de Rabobank?

Dit kunt u opvragen bij de Rabobank. Als u een rekening bij Rabobank Bollenstreek heeft, bent u niet automatisch lid van de coöperatie Rabobank Bollenstreek. Grote kans dat u wel lid bent, want Rabobank Bollenstreek heeft zo’n 30.000 leden. Leden ontvangen het magazine ‘Dichterbij’. Vroeger ontvingen leden ook automatisch een kortingspas van het voordeelprogramma ‘Bol van Voordeel’.

Wij hopen dat iedereen deze actie bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht willen brengen en natuurlijk dat iedereen op ons gaat stemmen! Wij danken u alvast voor uw stem.