Stem op de Shawano’s tijdens de ClubSupport actie 2023

Bent u lid van Rabobank Bollenstreek? Steun Scoutinggroep Shawano’s dan tijdens de Rabobank ClubSupport door op ons te stemmen van 4 t/m 26 september 2023.

Wat is de Rabobank ClubSupport?

Rabobank Bollenstreek geeft de leden van de bank drie stemmen. Met deze stemmen kunnen leden van de bank een stem uitbrengen op drie verschillende verenigingen of stichtingen. De waarden van elke stem wordt achteraf bepaald op basis van het totaal aantal stemmen uitgebrachte. Kortom: hoe meer er op de Shawano’s gestemd wordt, des te meer de Shawano’s verdienen.

Wat steun ik als ik op de Shawano’s stem?

U kunt twee projecten van de Shawano’s steunen door op ons te stemmen:

Aanschaf nieuwe tenten Elk jaar worden er meerdere kampen georganiseerd. Daarbij slapen de oudere onderdelen in tenten. Een aantal tenten zijn in mindere staat en moeten vervangen worden door nieuwe tenten.

Nieuw zeilmateriaal Wekelijks zijn onze waterwerkonderdelen te vinden op het water om te zeilen. Het zeilmateriaal, denk aan zeilen, schoten, anker etc. wordt intensief gebruikt en nu deels ook aan vervanging toe.

Hoe kan ik op de Shawano’s stemmen?

Stemmen kan dit jaar via de Rabobank app en via de website van de Rabobank. In de app klik je op “service” en daarna op “lidmaatschap”. Vervolgens kun je naar Rabobank ClubSupport gaan en je stem uitbrengen. Wij vragen u eenmaal op Scoutinggroep Shawano’s en eenmaal op Clubhuis Shawano’s te stemmen tijdens de stemperiode van 4 t/m 26 september 2023. Dit kost u geen geld, slechts wat tijd!

1. Aanschaf nieuwe tenten: stem op‘ Scoutinggroep Shawano’s’;
2. Aanschaf nieuw zeilmateriaal: stem op ‘Clubhuis Shawano’s’.

Scoutinggroep Shawano’s is juridisch gezien een vereniging. Zaken van grote materiële waarde, waaronder het clubhuis en het terrein, zijn ondergebracht in een stichting met handelsnaam ‘Clubhuis Shawano’s’. Zowel vereniging als stichting zijn voor de Rabobank ClubSupport aangemeld. U kunt dus totaal twee keer op ons stemmen!

Ben ik lid van de Rabobank?

Dit kunt u opvragen bij de Rabobank. Als u een rekening bij Rabobank Bollenstreek heeft, bent u niet automatisch lid van de coöperatie Rabobank Bollenstreek. Grote kans dat u wel lid bent, want Rabobank Bollenstreek heeft zo’n 30.000 leden. Leden ontvangen het magazine ‘Dichterbij’. Vroeger ontvingen leden ook automatisch een kortingspas van het voordeelprogramma ‘Bol van Voordeel’.

Wij hopen dat iedereen deze actie bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht willen brengen en natuurlijk dat iedereen op ons gaat stemmen! De uitslag wordt verwacht tussen 2 en 13 oktober 2023. Wij danken u alvast voor uw stem.