Open dag, zomerstunt 2018 en BBQ

Zaterdag 1 september vindt de jaarlijkse open dag van de Shawano’s plaatst: de Zomerstunt. Tijdens deze inloopopkomst is er genoeg te doen. Springkussens, broodje bakken boven het kampvuur, stormbaan, knutselen en nog veel meer. Natuurlijk zijn alle Shawano leden van harte welkom, maar ook alle vriendjes, vriendinnetjes en buurtkinderen kunnen gezellig mee spelen. Iedereen kan binnen lopen tussen 13:00 uur – 17:00 uur en lekker losgaan op de springkussens of mee doen aan een van de andere activiteiten.

BBQ

De zomerstunt zal worden afgesloten met een grote barbecue. Leden zijn samen met hun ouders/ verzorgers welkom om tussen 18:00 – 22:00 uur mee te barbecueën. Er wordt door iedereen zelf gebarbecued. Daarom geldt voor de bevers, welpen en waterwelpen, dat zij enkel onder begeleiding van een ouder/ verzorger mee mogen barbecueën.

Kom je ook barbecueën? Geef je dan wel van tevoren op i.v.m. de inkoop. Aanmelden kan t/m maandag 27 augustus via dit formulier. De kosten van de barbecue zijn € 5,00 per kind en € 7,50 per volwassene (exclusief drankjes). Er kan contact worden betaald bij aanvang.

De reguliere opkomsttijden komen 1 september dus te vervallen.

Your comment