Zomerstunt 2023

Zaterdag 9 september vindt de jaarlijkse open dag van de Shawano’s plaatst: de Zomerstunt. Tijdens deze inloopopkomst is er genoeg te doen. Springkussens, broodje bakken boven het kampvuur, stormbaan, knutselen en nog veel meer. Natuurlijk zijn alle Shawano leden van harte welkom, maar ook alle vriendjes, vriendinnetjes en buurtkinderen kunnen gezellig mee spelen. Iedereen kan binnen lopen tussen 13:00 uur – 17:00 uur en lekker losgaan op de springkussens of mee doen aan een van de andere activiteiten.

BBQ

De zomerstunt zal worden afgesloten met een grote barbecue. Leden en hun ouders/verzorgers en de vrienden van Shawano’s zijn van harte welkom tussen 18:00 – 22:00 uur mee te barbecueën. Inloop is vanaf 17:30.
Er wordt door iedereen zelf gebarbecued. Daarom geldt voor de bevers, welpen en waterwelpen, dat zij enkel onder begeleiding van een ouder/ verzorger mee mogen barbecueën.

Kom je ook barbecueën? Geef je dan wel van tevoren op i.v.m. de inkoop. Aanmelden voor de barbecue kan t/m zaterdag 2 september via dit formulier. De kosten bedragen € 10,00 per volwassene en € 7,50 per kind, er wordt terplekke met pin betaald.

De reguliere opkomsttijden komen 9 september dus te vervallen.