Zomerstunt 2019

Zaterdag 14 september vindt de jaarlijkse open dag van de Shawano’s plaatst: de Zomerstunt. Tijdens deze inloopopkomst is er genoeg te doen. Springkussens, broodje bakken boven het kampvuur, stormbaan, knutselen en nog veel meer. Natuurlijk zijn alle Shawano leden van harte welkom, maar ook alle vriendjes, vriendinnetjes en buurtkinderen kunnen gezellig mee spelen. Iedereen kan binnen lopen tussen 13:00 uur – 17:00 uur en lekker losgaan op de springkussens of mee doen aan een van de andere activiteiten.

BBQ

De zomerstunt zal worden afgesloten met een grote barbecue. Leden zijn samen met hun ouders/ verzorgers welkom om tussen 18:00 – 22:00 uur mee te barbecueën. Er wordt door iedereen zelf gebarbecued. Daarom geldt voor de bevers, welpen en waterwelpen, dat zij enkel onder begeleiding van een ouder/ verzorger mee mogen barbecueën.

Kom je ook barbecueën? Geef je dan wel van tevoren op i.v.m. de inkoop. Aanmelden voor de barbecue kan t/m zaterdag 7 september via dit formulier. De kosten bedragen € 7,50 per volwassene en € 5,00 per kind, terplekke contant te betalen en exclusief drank.

De reguliere opkomsttijden komen 14 september dus te vervallen.

Your comment