“Zwaaiend” het nieuwe seizoen in

Het nieuwe scoutingseizoen begint voor de Shawano’s feestelijk met de officiële opening van de nieuwe schommel.

Na enkele weken zomerstop begint vandaag, zaterdag 29 augustus, het nieuwe scoutingseizoen voor de Shawano’s en we kunnen het scoutingseizoen direct feestelijk beginnen!

Door onder andere sponsering van Lokaal Fonds Lisse zijn we in staat geweest om een nieuwe schommel te plaatsen op ons scoutingterrein. Dit was ook echt nodig, want de oude schommel werd intensief gebruikt door onze leden en was hard aan vervanging toe. Daarnaast is de nieuwe schommel een stukje groter, mooier én ligt er prachtig kunstgras onder.

De schommel was in maart al geplaatst door onze technische dienst tijdens de klusdag, maar gezien de maatregelen omtrent corona was een officiële opening nog uitgebleven.

Gelukkig kon vandaag tijdens de eerste opkomst van het seizoen de schommel feestelijk geopend worden door Lokaal fonds Lisse en onze bevers, de jongste leden van de Shawano’s. Een goed begin van een nieuw scoutingseizoen.

Naast Lokaal Fonds Lisse willen we ook graag de volgende bedrijven en fondsen bedanken voor hun bijdrage tijdens de klusdag:

> Lokaal Fonds Lisse, Sponsoring schommel
> Gravon tuinen, assistentie en machines
> KSP Kunstgras, Sponsoring kunstgras
> Nobelhout, Sponsoring hardhout
> Zand Otte Lisse, Sponsoring zand
> Gromax verhuur, Sponsoring machines
> Hoek hovenier, Sponsoring machines

Daarnaast willen we uiteraard alle vrijwillgers bedanken voor hun inzet!